Luchtstroom x FoodDrop

 

Het Anderhalvemeterplein is nu gesloten. In het voorjaar is iedereen weer van harte welkom!

Op de Luchtstroom kun je via FoodDrop je eten op het terras laten bezorgen. In je eigen felgekleurde anderhalvemeterbubbel op het Anderhalvemeterplein van de Luchtstroom op het Suikerterrein brengt FoodDrop jouw bestelling op jouw terrastafel. Door de samenwerking te zoeken met FoodDrop in plaats van met één restaurant kun je als gast op de Luchtstroom kiezen uit meer dan 70 lokale restaurants. 

Anderhalvemeterplein
De Luchtstroom op het Suikerterrein heeft haar binnenplein omgedoopt tot Anderhalvemeterplein. Op het plein zijn binnen felgekleurde bubbels terrasplekken gecreëerd met tafels en stoelen die je via WhatsApp kunt reserveren bij de Luchtstroom. Via FoodDrop kun je jouw anderhalvemeterbubbel aangeven als bezorgadres. Drinken wordt vanaf de Luchtstroom direct geserveerd, het eten bestel je vanaf je tafeltje bij één van de vele lokale restaurants. Alles draait om zo min mogelijk fysiek contact hebben. 

Hoe werkt het?
Op deze website kun je via het WhatsAppicoon rechtsonder een tafel reserveren (vanaf 1 tot max. 8 personen). Je krijgt bericht welk tafelnummer van jou is. Op de Luchtstroom zie je aan welke tafel jij kunt zitten. In je eigen felgekleurde bubbel, waar verder niemand in komt behalve jij en je gezelschap. Zo is anderhalve meter afstand altijd gegarandeerd.

Wat kost het?

Iedereen die zijn FoodDrop bestelling op het Anderhalvemeterplein opeet, betaalt een toeslag van €3,00 per persoon. Wij zorgen voor borden en bestek indien dit niet bij je bestelling wordt meegeleverd. Voor de (alcoholvrije) drankjes op ons terrein betaal je ook €3,00 per drankje. 

Geen honger? Je bent natuurlijk ook welkom om alleen iets te drinken. Je betaalt dan geen toeslag.

Let op: Op de Luchtstroom wordt geen alcohol geschonken.

Hier vind je ons Zo kom je op de Luchtstroom