speaker-photo

De Nieuwe Editie

Design label

Oude objecten met een nieuw verhaal

Deze objecten, verstoft, vergeten en vergaan worden nieuw leven ingeblazen. Gevonden op oude zolders, donkere kelders of vochtige schuren. In De Nieuwe Editie geven we het object weer een verhaal.

Elk object is uniek en heeft een bijzonder verhaal. Het ene object is een oud huwelijkscadeau van grootouders en het andere object is ooit afgewezen door een ex. Deze klassieke objecten met een heldere monochrome kleur verdienen een nieuw podium waar zij kunnen schreeuwen en worden bewonderd.

Lichtlijn
in de eerste lijn draait alles om licht. Objecten zijn uitgelicht en op zoek naar een plek waar ze weer kunnen schitteren als nooit tevoren.

Ook jij kan deze elegante objecten een nieuw leven geven, waarin het verhaal van dit object wordt verlengd. Met het oude verhaal op papier, is het nu aan jou om dit nieuwe verhaal door te vertellen.

Wij, Lynn en Gijs, laten ons inspireren door de massacultuur. Juist oude objecten verdienen een nieuw leven zonder vervangen te worden door plastic zooi. Design en hedendaagse kunst inspireert ons. Het is onze droom om een museum in huis te hebben waarbij elk object een verhaal heeft of krijgt, waarin een georganiseerde chaos sublimiteit representeert.

DNE
denieuweeditie@gmail.com
Begoniastraat 23 9713 NA
0651221568
www.instagram.com/de.nieuwe.editie