Veelgestelde vragen

 
De Luchtstroom is een plek waar de ‘toekomst van werken’ centraal staat. Alle elementen; ‘van het creëren van een werkplek, tot een community die als een organisme samenwerkt’, komen hier aan bod. De Luchtstroom is dus een plek waar business cases worden getest, waar nieuwe relaties ontstaan en waar kennis wordt gecirculeerd. Samengevat; er ontstaat een nieuwe cross-sectorale innovatie stroming, door te prototypen, ofwel te doen.
Misschien wel! We zijn op zoek naar mensen die het leuk lijkt om samen met elkaar een nieuwe en inspirerende werkomgeving te creëren. Dus ben je ZZP’er, heb je een bedrijf, of ben je bezig je start-up te lanceren en ben je op zoek naar een bijzondere nieuwe werkplek? Neem dan contact met ons op!
Op de luchtstroom streven wij ernaar om een levendige community te creëren waar we voor elkaar klaarstaan en samenwerken om dit doel te realiseren. Iedereen is transparant naar elkaar en kennis wordt met elkaar gedeeld zodat iedereen er beter van wordt. Als huurder op de Luchtstroom wordt er van je verwacht dat je hierin je steentje bijdraagt en dat je je committeert aan de opgestelde pijlers.
Er is van alles mogelijk op de Luchtstroom. Of het nu gaat om een korte of lange periode, iedere dag of slechts één dag per week, het kan allemaal. Neem contact met ons op en dan kunnen we samen kijken naar de beschikbaarheid.
Ook dit is vaak wel mogelijk. We hebben verschillende kantoorcaravans die ook voor een dag(deel) kunnen worden gebruikt.

Vragen, vragen

 

Staat je vraag er niet tussen? Stuur ons dan een berichtje via onderstaand formulier!